(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

Vi hjelper deg med langtidseffekter av covid

og en hel rekke andre ting

Søk behandling for hodepine, smerter, angst og utmattelse. Har du fått mer ryggsmerter og migrene etter Corona infeksjon og vaksiner. Øk aktiviteten sakte for å redusere senskader det neste halvår.

Covid-19 Langtidseffekter

forstyrrelser eller tap av lukt og smak

fatigue

myalgia

dyspnea

konsentrasjonsvansker

hukommelsesproblemer

brain fog

tinnitus

Hva kan MEDOslo hjelpe med

Covid-19 kan gi plager lenge etter infeksjonen er ferdig. Vi behandler ny og økt hodepine, smerter i rygg, skuldre og nakke etter Corona infeksjon eller vaksiner.

Økt migrene, nakke- og rygg-smerter etter Corona eller vaksine skal behandles. Coronainfeksjonen kan gi nevrologiske symptomer både under og etter at du har vært smittet. Mange merker tap av lukt og smaksans som er borte helt eller delvis i måneder. Dette er tegn på at infeksjonen har påvirket hjernen. Da er det viktig ikke å presse seg eller belaste hjernen. Det  fører til, og forsterker kronisk tretthet. Andre sykdommer bør behandles for å  gjøre deg så frisk du kan bli. Dette er tiden for å gi hjernen det beste miljø, gjennom mat og hvile, bevegelse og nok søvn. Noen trenger tilskudd og medisiner. Dette kan vi på MED Oslo. Vårt kompetanse-senter har utviklet tester, behandlinger og øvelser som gir hjernen de beste forutsetninger for optimal funksjon. Denne behandlingen får du ved MED Oslo’s kompetanse-klinikk på Majorstuen i Oslo, ved migrene-klinikken på Gjøvik og migreneklinikken på Hollingen utenfor Molde.

Drottning Covid

Våre Tjenester

Migreneklinikk

Bontoxklinikk

Kinesisk Medisin

Nevrologi

Estetisk Medisin

MEDOslo

Alltid til hjelp

Epost

frisk@medoslo.no

Telefon

(0047) 22-50-06-63

Åpningstider

Mon – Fre: 10:00 – 18:00
etter avtale

Adresse

Majorstuhuset
Valkyriegaten 8
0366 Oslo
(inngang Valkyriegaten)